Kommuniké från årsstämman i FX International AB (publ)

REG
  • Årsstämman fastställde den av styrelsen framlagda resultat- och balansräkningen samt resultatdispositionen. Stämman beslutade att ingen utdelning lämnas för räkenskapsåret 2022.
  • Årsstämman gav ansvarsfrihet till styrelsen ledamöter och den verkställande direktören.
  • Årsstämman beslutade att omvälja Pär Broomé, Henrik K Ibsen och Mia Rolf samt nyval av Pierre Jarlskog fram till tiden för nästkommande stämma. Till styrelsen ordförande valdes Pär Broomé.
  • Årsstämman beslutade att styrelsearvode skall utgå med ett (1) prisbasbelopp till styrelsens ledamöter och med två (2) till styrelsens ordförande.
  • Årsstämman valde Mazars SET i Landskrona som revisionsbyrå, med Filip Åkesson som huvudansvarig revisor. Arvode till revisor skall utgå enligt godkänd debitering för utfört arbete.
  • Årsstämman beslutade att bemyndiga styrelsen att genomföra nyemissioner efter informationen i kallelsen.

Samtliga beslut fattades enhälligt.

För mer information om innehållet i besluten hänvisas till kallelsen till stämman och årsredovisningen. Kallelsen innehållande fullständiga förslag till beslut finns tillgänglig på Bolagets hemsida, www.fxi.se.

För mer information vänligen kontakta:

Datum 2023-06-26, kl 13:53
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!