FSport AB (publ) lanserar en omfattande portal för Ishockey-VM 2024 på spelsidan 1x2.se

FSport AB ("Bolaget" eller "FSport"), en framstående aktör inom spel- och sportmedia, utökar sitt medieutbud genom att lansera denna ishockeyportal med tillhörande guide. Med lanseringen av de nya VM-sidorna understryker Bolaget sin position som ledare inom sportmediasegmentet och stärker sitt erbjudande till en spel- och sportintresserad målgrupp.

FSport har idag en ledande position inom svensk spelmedia, där det stora utbudet av livesport skapar engagemang och interaktiva upplevelser. Bolaget förstärker nu sin närvaro genom att lansera en ny sportportal på sin populära spelsida 1x2.se, ett av Sveriges främsta communities inom sport och spel. Denna portal, avsedd för det alltid populära ishockey-VM, är en del av FSports strategiska innehållsexpansion och skapas i nära samverkan med licensierade speloperatörer. Innehållet består av omfattande information som hockeysupportrar efterfrågar, inklusive de bästa speltipsen, expertrekommendationer med djupgående laganalyser och ranking samt aktuella spelscheman med TV-tider. På 1x2.se finns också alla odds på VM i ishockey.

Ishockey-VM 2024 i Tjeckien kulminerar med finalen den 26 maj på O2 Arena i Prag. Sexton lag tävlar i totalt 64 matcher, där de fyra bästa från varje grupp går vidare till slutspelet. Sverige ställer upp med en stark trupp full av NHL-spelare som Victor Hedman, Erik Karlsson och Rasmus Dahlin, stöttade av målvakter som Samuel Ersson och Filip Gustavsson. Även USA och Kanada kommer med tunga NHL-trupper, medan värdnationen Tjeckien och Finland inte uppvisar samma bredd av NHL-spelare.

”Med stor entusiasm följer vi hockey-VM i Tjeckien, där vår nya portal på 1x2.se spelar en nyckelroll i att stärka vår marknadsposition och dra till sig nya partnerskap. Vår strategiska satsning på engagerande innehåll lockar till oss fler besökare och skapar värdefulla samarbeten, samtidigt som vi fortsätter vår expansion inom sportens värld. Vi ser fram emot en spännande turnering, där Tre Kronor deltar med ett starkt lag”, säger Joel Hinz, VD för FSport AB.

Datum 2024-05-15, kl 12:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!