Freemelt Holding AB publicerar Årsredovisningen för 2023

MARKN.

Freemelt Holding AB publicerar Årsredovisningen för 2023. Hela rapporten finns tillgänglig på Freemelts webbsida, under fliken Finansiella rapporter samt som bilaga till detta pressmeddelande.

Kommersiellt genombrott och 2030 strategi etablerad
Den mest framträdande händelsen under året var när Freemelt i oktober tecknade ett avtal med ett globalt ledande Fortune 500 teknikföretag gällande eMELT. Detta avtal markerar en betydande milstolpe i Freemelts historia då det bekräftar att eMELT uppfyller den tillverkande industrins högt ställda krav avseende tillförlitlighet, produktivitet och kostnadseffektivitet.

Vidare lanserades eMELT-iD, en ny 3D-printer som stödjer industriföretag i applikations- och produktutveckling. Freemelt erbjuder nu ett komplett produkt- och tjänsteerbjudande som stödjer kunder från tidig forskning och produktutveckling följt av en sömlös övergång till kostnadseffektiv industriell serieproduktion samtidigt som det bidrar till en grön omställning i den tillverkande industrin.

Under 2023 fokuserade bolaget på att etablera en skalbar verksamhets- och affärsmodell, att stärka organisationen samt implementera en ny 2030-strategi i syfte att accelerera kommersialisering och expandera affären i Europa och Nordamerika. Freemelts ambition är att bli marknadsledande inom valda segment av 3D-printing samt att bli en produktivitetspartner för sina kunder genom att förbättra produktivitet, minska driftkostnader och maximera långsiktigt kundvärde för industrikunder inom medicinsk utrustning, halvledare, energi, flyg och rymdindustri, försvar samt ortopediska implantat.

Årsredovisningen finns tillgänglig på Freemelts hemsida under finansiella rapporter via denna länk: Freemelt Årsredovisningar samt bifogat som PDF i detta pressmeddelande.

Datum 2024-05-03, kl 08:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.