Free2Move utvecklar nya service- och stödtjänster

REG

Free2Move utvecklar nya service- och stödtjänster

Free2Move Holding AB ("Free2Move" eller "Bolaget"), som är noterat på NGM Nordic SME, utvecklar nya service- och stödtjänster inom energimarknaden och fastighetssektorn. Free2Move hjälper företag att skapa och utveckla bättre fastigheter i samklang med globala målen inför 2030. 

 Vi kan nu tillkännage en rad spännande satsningar som kommer att stärka vår position som en "all inclusive" leverantör för fastighetsägare. Dessa initiativ är utformade för att erbjuda våra kunder bättre service och fler valmöjligheter, samtidigt som vi skapar nya tillväxtmöjligheter i våra operativa dotterbolag.

 Free2Move AB och Sydvent erbjuder nya tjänster

Free2Move AB och Sydvent breddar utbudet med stödtjänster till energimarknaden. Dessa tjänster är designade för att hjälpa företag att optimera sin energianvändning och stödja energinätet samtidigt som fastighetsägaren kommer att minska sina egna energikostnader och investeringar. 

 Free2Move AB lanserar dessutom fastighetsplattformen 2Connect till en större kundgrupp. Plattformen har genom sina nuvarande uppkopplingar anpassats och förenklats till en bredare massa. Genom detta och en attraktiv prisbild blir 2Connect nordens billigaste fastighetsplattform, fullt nyttjad och med alla tjänster inkluderade, detta gör den extremt tillgänglig och kostnadseffektiv för våra kunder. 

 Med 2Connect kan fastighetsägare enkelt hantera sina fastigheter och dess olika tjänster på ett och samma ställe, vilket förenklar optimering av driftnetto genom att fokusera på effektivisering av det kostnadsdrivare fastighetsägarna har.  

 Solortus lanserar tjänsten Solklart

Dotterbolaget Solortus introducerar tjänsten Solklart, en omfattande lösning som är utformad för att möta behoven hos våra kunder inom solenergi. Solklart erbjuder skräddarsydda servicepaket för att maximera effektiviteten och livslängden hos solenergisystem.

 Vi ser fram emot att implementera dessa initiativ och tror starkt på deras potential att skapa betydande värde för våra kunder och aktieägare. 

För ytterligare information om ovanstående, vänligen kontakta
Leif Syrstad, VD Free2Move Holding AB
tel: +46 708 660 703,
e-post: leif.syrstad@free2move.se

Jan Ström, VD Operativa bolag i Free2Movekoncernen
tel: +46 735 136 947
e-post:jan.strom@free2move.se

Om Free2Move

Free2Move Holding AB - en börsnoterad koncern som investerar i och utvecklar entreprenörsdrivna bolag inom förnybar energi och ny teknik - med syfte att stoppa resursslöseri och onödiga CO2-utsläpp som orsakas av fastigheter och dess teknik. Därmed kan fastighetsägares driftnetto förbättras avsevärt. Det innebär att vi med förnybar energi och med befintlig teknik som bas skapar digitala lösningar som styr fastighetens drift, vilket ger kunderna garanterade besparingar och förbättrad hållbarhet.

Free2Move Holding AB, baserat i Stockholm, är ett koncernbolag. I koncernen ingår Free2Move AB, Solortus AB, Sydvent AB samt det Malaysiabaserade utvecklingsbolaget Sensmaster Sdn. Bhd.

 

Bolagets mentor är beQuoted som nås på 08-692 21 90.

Datum 2024-06-13, kl 08:37
Källa beQuoted
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.