Fractal utökar sin direktimport-affär i USA

De första containrarna med PC-chassin skickas i januari, med initialt fokus på de mest populära modellerna, och kommer att vara tillgängliga i hela USA senare under det första kvartalet. Initiativet är ett led i Fractals tillväxtstrategi som inkluderar att öka tillgängligheten av bolagets produkter mot amerikanska kunder och att bredda nätverket av försäljningskanaler. Fractal kommer som ett led i satsningen att investera i marknadsföring och annonsering via Amazon’s egna plattformar för att utvvecklaaffären så mycket som möjligt.

Jonas Holst, VD för Fractal Gaming Group, kommenterar initiativet:

 ”Vår expansion till en av de mest framstående försäljningskanalerna i branschen markerar ett nytt kapitel i vår globala tillväxtresa. Vi ser med spänning fram emot att fortsätta utveckla vår affär tillsammans med Amazon i USA.”

Fractal strategiska plan för lönsam tillväxt består av fyra delar: fortsätta leverera högkvalitativa produkter inom nuvarande produktkategorier med en hög servicenivå, expandera till nya produktkategorier, utöka marknadsföringsinsatserna och geografisk expansion.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jonas Holst, vd, Fractal Gaming Group
Telefon: +46 31 380 71 00
E-post: IR@fractal-design.com

Karin Ingemarson, CFO, Fractal Gaming Group
Telefon: +46 31 380 71 00
E-post: IR@fractal-design.com

Certified Advisor
FNCA Sweden AB
Box 5216
Nybrogatan 34, SE-102 45 Stockholm
+46(0)8-528 00 399
info@fnca.se

Om Fractal
Fractal är ett ledande varumärke inom premiumsegmentet av PC gaming-produkter. Bolaget grundades år 2010 och dess produkter säljs idag på fler än 50 marknader världen över. Fractal är marknadsledande inom datorchassin i flera geografiska marknader, till exempel i Japan och i Norden, och innehar en topp tre-position globalt.

Datum 2024-01-10, kl 11:13
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!