Valberedningens förslag till styrelse i Flowscape Technology AB

Valberedningen föreslår att Per Adolfsson utses att leda årsstämman för Flowscape Technology AB.

I enlighet med beslut från årsstämman 2022, inom Flowscape Technology AB, så skall valberedningen bestå av styrelseordförande, Henrik Tjernberg, samt två representanter från bolagets större ägare per sista september 2022. Efter kontakter med de större ägarna valdes Johan Hägerlöf (representerar J H Engineering AB) och Christian Kock in i valberedningen.

Valberedningen föreslår en ersättning till styrelsen på 120.000 SEK för styrelseordförande och 60.000 SEK för övriga styrelsemedlemmar, som inte är anställda i bolaget. Detta är på samma nivå som innevarande år. Till detta tillkommer teckningsoptioner enligt separat beslut på årsstämman.

Till styrelse föreslås följande medlemmar:

  1. Per Adolfsson (ordförande)
  2. Christian Söderlind
  3. Viktor Heide
  4. Peter Reigo

För presentation av de styrelseledamöterna hänvisas till https://flowscapesolutions.com/investor-relationships/corporate-governance.

Valberedningen föreslår också att fortsätta med Henrik Boman, från PWC, som revisor.

Datum 2023-05-11, kl 17:18
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!