Svensk myndighet väljer Flowscape för beläggningsanalys

"Många svenska företag har nu börjat inse att det hybrida arbetssättet har kommit för att stanna och att det har förändrat deras kontorsbehov. För att anpassa sitt befintliga, eller designa sitt framtida kontor är ett första steg att analysera hur befintligt kontor används för att se i detalj hur detta används och vilka behov som finns. Flowscape har flera dialoger med svenska företag och myndigheter om att hjälpa dem med analysen. Denna kunds hyreskontrakt går snart ut och de står inför ett beslut att stanna kvar i samma lokal eller flytta till en ny lokal. De har då anlitat en fastighetsrådgivare, tillsammans med Flowscape, för att hjälpa dem att analysera kontorsbehovet och komma med ett beslutsunderlag.

Vi är väldigt nöjda med att vårt system är så lätt att installera och vi kan erbjuda möjligheten att hyra ett system med olika typer av sensorer för en tremånaders mätning. Vi erbjuder då även vår  expertkompetens inom beläggningsmätning och kontorsanalys. Det här ett erbjudan vi får mycket positiv feedback på från marknaden.

Vi hjälper kunderna tidigt i deras process till ett nytt eller ombyggt kontor, men vi ser det också som ett bra sätt att komma in tidigt i processen för ett framtida val av ett fullt kontorshanteringssystem." säger Peter Reigo, VD och grundare Flowscape

Läs mer på vår hemsida.

Installationerna omfattar Flowscapes sensorer för att räkna personer i rum, senorer för att mäta om mindre rum används och sensorer för arbetsplatser samt en analysportal.

Datum 2023-09-29, kl 13:44
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!