Stort nordamerikanskt bolag utökar Flowscapelösning

Vårt samarbete med kunden visar att Flowscape är perfekt för de utmaningar moderna kontor står inför. Kunden anser att vår lösning är den bästa för att stödja deras anställda i det hybrida arbetssättetsamtidigt som företaget genom sensordata får ett detaljerat beslutsunderlag för att optimera sitt kontor. Den här kunden förväntar sig att de anställda ska vara på kontoret minst tre dagar i veckan, varav en dag ska vara måndag eller fredag. I Flowscapes avancerade regler för bokning av rum och arbetsplatser kan företaget skapa ett regelverk för att stödja ett flexibelt arbetssätt och en jämn beläggning på kontoren skapas över arbetsveckan. Våra sensorer ger betydligt mer detaljerad kontorsanvändningsdata än accesssystem och bokningsdata och ger därmed det bästa beslutsunderlaget.

Kunden håller på och optimerar hela sin kontorsportfölj med hjälp av våra lösningar. Tack vare vår noggranna statistik har de kunnat identifiera vilka kontor som kan slås ihop samt vilka som kan minskas, och man kommer även börja stänga ner vissa våningsplan vissa dagar om beläggningen blir för låg. Med Flowscape-lösningar kan kunden på ett världsledande sätt optimera sina kontor och minska sina kostnader utan att de anställda upplever det som negativt”, säger Magnus Arildsson, Flowscape Nordamerika.

Läs mer på vår hemsida.

Installationerna omfattar Flowscapes lösningar för rumspaneler, rumsbokning, bokning av arbetsplatser, sensorer i mötesrum, smarta USB-sensorer för arbetsplatser samt analysportal.

Datum 2023-09-15, kl 10:35
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!