Flowscapes lösning för hybrida kontor vinner affär i Europa

"Vi ser att det hybrida arbetssättet är dominerade globalt. När de anställda jobbar hemifrån två eller fler dagar per vecka får det stora effekter på hur hög beläggningen är på kontoren. Våra kunder ser ett stort behov av att mäta och förstå mer i detalj hur kontoren används. Flowscape är ledande på att använda olika typer av sensorer för att få tillförlitliga data, både enkelt och effektivt. Den här kunden är ännu en som valt Flowscapes system för att kunna fatta beslut om hur de ska förändra och effektivisera sitt kontor. De anställda får även en marknadsledande lösning för att boka arbetsplatser och att se när kollegorna kommer vara på kontoret. " säger Anders Malmström, Flowscape.

Läs mer på vår hemsida.

Kunden är ett Fortune 500 bolag med ett globalt nätverk av kontor. Installationerna omfattar bland annat Flowscapes lösningar för sensorer, arbetsplatsbokning och analysportal.

Datum 2023-05-12, kl 09:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!