Flowscape vinner order i Sverige

”Det är glädjande med en bra efterfrågan på den svenska marknaden. Ännu en svensk kommun har valt Flowscape vilket bevisar att vårt erbjudande passar alla typer av bolag och organisationer, som vill effektivisera sina kontor och anpassa dom till nya arbetssätt. Tillsammans med våra partners har vi har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande. Den här kunden valde vår smarta sensor för automatisk incheckning vid arbetsplatsen, men även rumsbokning och rumssensorer. Precis som merparten av alla kunder vill de även kunna mäta beläggningen på sitt kontor för att anpassa ytorna löpande för verksamhetens krav.” säger Peter Löfgren, Säljansvarig Norden på Flowscape.

Läs mer på vår hemsida.

Affären gjordes tillsammans med en av Flowscapes partners. Installationerna omfattar bland annat Flowscapes arbetsplatsbokning, rumsbokningslösning, rumsbokningspaneler och smarta sensorer.

Datum 2023-11-27, kl 08:26
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!