Flowscape vinner kontrakt med stort finskt bolag

"Vi är glada och stola över att den här kunden väljer Flowscapes smarta kontorslösning för sina kontor. Kunden hade redan en befintlig lösning, från en annan leverantör, som man nu valde att ersätta med Flowscapes lösning. Kunder har mer än 10 kontor i Europa och de hittills inkomna ordrarna omfattar tre kontor. Vi har tecknat ett ramavtal vilket bör leda till utökningar under året. Den här kunden valde Flowscape för vår förmåga att leverera en väldigt användarvänlig lösning i kombination med den senaste tekniken inom smarta sensorer, som används för att mäta hur kontoret används. Det har varit mycket viktigt för kunden att kunna identifiera hur stora deras kontor behöver vara och hur fördelningen på antal rum, arbetsplatser, samarbetsytor blir optimal. "säger Peter Löfgren, Sales Manager Nordic på Flowscape.  

Läs mer på vår hemsida.

Kunden köper stora delar av Flowscapes lösning för det hybrida kontoret. Exempelvis sensorer för att  mäta antal personer i mötesrum samt för att mäta beläggningen på sina kontor. Även våra ledande lösningar för arbetsplatsbokning, rumsbokningslösning och rumsbokningspaneler.

Datum 2024-02-23, kl 09:19
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!