Flowscape vinner kontrakt i USA

"Flowscape växer vidare i USA med nya affärer. Ännu en nöjd kund, som väljer att utöka med ytterligare ett kontor. För den här kunden har vi installationer globalt och vi ser ytterligare installationer framöver. Med vår hjälp har kunden en ytterst detaljerad kunskap om hur deras kontor används och kan agera utifrån den kunskapen. I vårt system kan även funktionerna anpassas till varje kontor baserat på kundens företagsövergripande regelverk och policys. Kunden kommer använda vårt system för bokningar av arbetsplatser, rumsbokning samt för att mäta beläggningen på sitt kontor." säger Magnus Arildsson, ansvarig för Flowscape i Nordamerika.  

Läs mer på vår hemsida.

Installationerna omfattar bland annat Flowscapes sensorer för arbetsplatser, arbetsplatsbokning och rumsbokningslösning.

Datum 2024-03-11, kl 08:35
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!