Flowscape vinner kontrakt i Kanada

”Det hybrida arbetssättet skapar stora förändringar på den nordamerikanska kontorsmarknaden. Många kontor har mycket låg beläggning när anställda arbetar mer hemifrån, därmed skapas en stor drivkraft att förändra- och optimera kontorsytor. Efterfrågan på data för hur kontoret används blir viktigare samtidigt som de anställda efterfrågar en smidig lösning för att boka platser och hitta sina kollegor. Det är precis de funktioner där Flowscape är ledande och vi ser ett stort intresse speciellt för vår kontorsanalyslösning med ett ledande utbud av sensorer. Den här kunden är ett bra exempel på där man väljer att installera Flowscape på flertalet av sina kontor för att kunna optimera sina ytor samtidigt som man stödjer ett hybridarbetssätt. Vi ser goda möjligheter att utöka till fler kontor för samma kund framöver.” säger Magnus Arildsson, Ansvarig för Flowscape i Nordamerika.

Läs mer på vår hemsida.

Kunden har lanserat Flowscapes smarta kontorslösning på flera av sina större kontor globalt och fortsätter utöka med nya länder och kontor. Huvudfunktioner för kunden är rumsbokning, bokning av arbetsplatser, sensorer i mötesrum, Flowplanner samt data för nyttjande av mötesrum och arbetsplatser.

Datum 2023-04-25, kl 11:17
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!