Flowscape vinner affär i Sverige

"Vi fortsätter vinna affärer och växer i Sverige vilket är mycket positivt. Vår lösning för det hybrida arbetssättet uppskattas av kunderna och står sig mycket bra i konkurrensen. Den här kunden valde bland annat vår USB Desk sensor, marknadens smartaste sensor med automatisk check-in till bordet samtidig som det ger värdefull data på hur arbetsplatsen används. Detta är något som blivit ännu viktigare nu när beläggningen på många kontor är låg och ojämn. Exakt beläggningsdata ger kunden möjlighet att optimera sina ytor och därmed skapa ett effektive och mer trivsamt kontor. Den här kunden valde vår smarta sensor för automatisk incheckning vid arbetsplatsen, men även rumsbokning och rumssensorer. Vi har marknadens bästa verktyg för att mäta beläggningen på sitt kontor" säger Peter Löfgren, Säljansvarig Norden på Flowscape.

Läs mer på vår hemsida.

Affären gjordes tillsammans med en av Flowscapes partners. Installationerna omfattar bland annat Flowscapes arbetsplatsbokning, rumsbokningslösning, rumsbokningspaneler och smarta sensorer

Datum 2023-12-22, kl 09:20
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!