Flowscape vinner affär för beläggningsanalys av kontor

"Vi är väldigt glada över framgången med vårt nya produktpaket där vi hyr ut sensorer under tre månader och tillsammans med våra konsulttjänster och stora erfarenhet av hur kontor kan optimeras skapar bästa möjliga beslutunderslag. Det skapar bra förutsättningar både för nöjda anställda och för företaget. Det här är vår andra order i Sverige på kort tid och vi ser ett stort intresse från marknaden.

Vi ser fram emot att hjälpa kunderna i deras process att anpassa kontoret till det hybrida arbetssättet. Förhoppningen är att de blir så nöjda att de väljer att installera systemet permanent och även utökar med Flowscapes lösningar för att hantera kontoret.

Kostnaden för en kontorsplats på ett centralt kontor i Stockholm kan vara mellan 100.000 kr och 150.000 kr per år så det finns stora pengar att spara för bolagen. Minst lika viktigt är att energin i kontoren, och därmed trivseln ökar om man undviker för låg beläggning. Idag, efter pandemin har många kontor i Sverige en betydligt lägre beläggning än tidigare. Nu har vi en väldigt bra lösning för kontorskunderna att få den bästa möjliga kunskapen om hur deras kontor faktiskt används och hur stort det behöver vara för att fungera optimalt." säger Peter Reigo, VD och grundare Flowscape

Läs mer på vår hemsida.

Installationerna omfattar Flowscapes sensorer för att räkna personer i rum, senorer för att mäta om mindre rum används och sensorer för arbetsplatser samt en analysportal.

Datum 2023-11-03, kl 08:30
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!