Flowscape utökar affär i UK

"Ytterligare en affär där en befintlig kund väljer att utöka sin installation med våra smarta sensorer, för att räkna personer i konferensrum och öppna ytor. Det här bolaget har Flowscapes lösning på flera kontor i UK och vi har arbetat med dem under en längre tid. Nu ser de ett ökat behov att vet hur deras kontor används i detalj och väljer då självklart våra smarta sensorer. Kunden kommer nu få information om hur många rum de behöver, vilken storlek de ska ha och vilken utrustning de behöver. Information som blir allt viktigare när de anställda hybridarbetar och beläggningen på kontoret minskar. Vi är marknadsledande på att kombinera en effektiv och lättanvänd bokningslösning med olika typer av sensorer för detaljerad beläggningsdata. Det är också väldigt enkelt att utöka och anpassa en befintlig Flowscapelösning med sensorer. Kunden kommer använda vårt system för att  mäta antal personer i mötesrum, bokningar av arbetsplatser, rumsbokning samt för att mäta beläggningen på sitt kontor." säger Peter Reigo, CEO på och grundare av Flowscape.

Läs mer på vår hemsida.

Installationerna omfattar bland annat Flowscapes sensorer för att mäta antal personer i rum och öppna ytor, arbetsplatsbokning och rumsbokningslösning.

Datum 2024-02-16, kl 10:16
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!