Flowscape rekryterar ny CFO

Peter kommer senast från rollen som Global Business Control Manager på Intrum. Dessförinnan har han verkat som CFO på Leeroy Group AB med fokus på finansiering, organisationsförändring och strategi. Peter har även lett funktionen för business control på Bisnode Skandinavien samt har flera års erfarenhet från onlinebetalningsbranschen. I båda fallen har fokus legat på rapportering, analys samt att stödja den operativa verksamheten. 

"Flowscape har förskaffat sig en position som innebär att företaget nu går in i en väldigt spännande fas med en produkt som ligger helt rätt i tiden. Jag är övertygad om att Flowscape har en lösning som skapar värde för såväl företag som dess medarbetare utifrån en hybrid arbetsmodell där Flowscape's produkt förenklar vardagen. Bolaget besitter en enorm potential och jag är exalterad över möjligheten att tillsammans med övriga Flowscape-teamet driva den fortsatta tillväxtresan." säger Peter Eriksson.

Datum 2023-07-03, kl 16:02
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!