Fasadgruppen utför omfattande energirenovering i Biskopsgården

Fasadgruppens dotterbolag Johns Bygg & Fasad AB har fått i uppdrag av bostadsbolaget Willhem att utföra en exteriörrenovering med energieffektiviserande åtgärder på två fastigheter i Biskopsgården i Göteborg.

Willhem ägs av Första AP-fonden och förvaltar och utvecklar hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige. De aktuella fastigheterna uppfördes på 50-talet och genomgick en ombyggnad under 80-talet. De är nu i behov av modernisering. Uppdraget utförs som ett partneringprojekt och omfattar nya fasader med tilläggsisolering, fönsterbyten och balkongrenovering. Ordervärdet uppgår till cirka 65 mkr.

”Vi är stolta att få genomföra denna omfattande renovering för Willhem. Med de planerade åtgärderna kommer fastigheterna få både högre energiprestanda och en bättre boendemiljö”, säger Enis Brahimi, vd för Johns Bygg & Fasad.

Datum 2023-08-24, kl 08:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.