Skolverket väljer Fabege och Solna Business Park

Lokalen i fastigheten Fräsaren 12 kommer att iordningställas enligt Skolverkets arbetsplatsstrategi för att möta kraven för en attraktiv och modern arbetsplats som främjar samarbete, öppenhet, kreativitet och rörelse.

Hyresvärdet uppgår till drygt 36 Mkr per år vilket minskar nettouthyrningen med 14 Mkr. Fastigheten är certifierad enligt BREEAM-SE på nivån excellent.

- Vi är glada över att Skolverket väljer att sitta kvar hos oss efter att de utvärderat ett stort antal andra lokalalternativ. Det vittnar om Solna Business Parks starka attraktionskraft genom mixen av företag, myndigheter och service liksom värdet av närheten till allmänna kommunikationer, säger Susanna Elvsén, Marknadsområdeschef på Fabege.  

Solna Business Park har ett utmärkt kommunikationsläge genom att tvärbanan passerar igenom stadsdelen och att Sundbybergs station nås inom fem minuters promenad, den enda stationen i Stockholm där tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och fjärrtåg sammanstrålar.

Fabege AB (publ)

Datum 2023-11-03, kl 08:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!