Moody's bekräftar Fabege Baa2 rating, negative outlook

REG

Fabege är sedan många år aktiv på kapitalmarknaden genom både företagscertifikat och obligationer. Fabeges balansräkning är fortsatt stark med hög soliditet och låg belåningsgrad. Fabeges fokus på Stockholmsmarknaden med en modern portfölj i attraktiva lägen och stabila kunder borgar för fortsatt stabilitet i verksamheten.

-   För Fabege är det viktigt att synliggöra vår höga kvalitet och vår långsiktighet gentemot våra investerare. Vi är glada över att få denna bekräftelse på bolagets finansiella stabilitet genom Moody's bekräftelse på vår rating, kommenterar Åsa Bergström, ekonomi- och finanschef på Fabege.

-   Vi är också glada över att se ökad aktivitet och förbättrade villkor på obligationsmarknaden under hösten. Vår målsättning är att vara en aktiv part på kapitalmarknaden, avslutar Åsa Bergström

Fabege AB (publ)

Denna information är sådan information som Fabege AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s

marknadsmissbruksförordning (596/2014). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, föroffentliggörande den 2023-11-03 klockan 14:43 CET.

Datum 2023-11-03, kl 14:43
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!