Fabege gör en av Sveriges största uthyrningar

REG

Fastigheten på Solna Strandväg 22 uppfördes 1971 för Skatteverket. Den är robust och mångsidigt användbar, och ligger nära allmänna kommunikationer. Fastigheten kommer att anpassas för att möta Saabs behov. Det är i huvudsak Saabs verksamhet i Järfälla med 1 800 medarbetare som berörs.

- Vi är stolta över att få förtroendet från Saab att vara deras partner när de nu skapar en ny arbetsplats i Solna för sina medarbetare. Att vi på Fabege gör en av Sveriges största uthyrningar i rådande marknad är ett styrkebesked, säger Stefan Dahlbo, VD och koncernchef på Fabege.

Fabege påbörjade en upprustning av fastigheten efter Skatteverkets flytt under 2022. Hyresgästanpassningen genomförs med stor hänsyn till miljön, bland annat genom att minimera klimatavtrycket med hjälp av cirkularitet och återbruk samt att uppnå en god energiprestanda. Totalt sett, med hyresgästanpassningen för Saab beräknas investeringen uppgå till drygt 1,2 Mdkr inklusive redan upparbetat belopp.

Fabege AB (publ)

 

 

 

 

 

Datum 2023-10-26, kl 07:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!