81 nya medarbetare till Exsitec

Efter ett första halvår av fortsatt tillväxt välkomnade Exsitec den 14:e augusti 81 nya medarbetare till våra nordiska kontor.

Av dessa 81 nya medarbetare är 74 entusiastiska talanger som antagits till Exsitecs traineeprogram i Sverige, Norge och Danmark efter en urvalsprocess med över 1200 sökande. 

– Traineeprogrammet är en del av bolagets DNA och präglar starkt vår kultur.  Det är dessutom livsviktigt för att vi ska kunna möta marknadens efterfrågan på den kompetens vi erbjuder våra kunder. Vi lägger mycket tid och resurser för att anställa rätt personer och tillhandahålla en förstklassig utbildning för våra traineer, säger Emma Billenius, HR-direktör på Exsitec. 

– Trots all osäkerhet i vår omvärld så ser vi en rekordstark efterfrågan på digitalisering och automation från vår målgrupp. Med mer än tio års erfarenhet av att driva och investera i traineeprogram vet vi att våra nya kollegor snabbt kommer bidra positivt till våra kunder och få en rolig och utmanande start på karriären, säger Johan Kallblad, vd på Exsitec.

Utöver dessa traineer har Exsitec också välkomnat 7 seniora medarbetare. Med sin branschkunskap och erfarenhet kommer de att spela en viktig roll i att driva tillväxt inom våra affärsområden. 

– Mixen av traineer och seniora medarbetare gör att vi kan bibehålla en hög nivå av kompetens för att kunna möta våra kunders behov, avslutar Emma Billenius.

Datum 2023-08-16, kl 10:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!