Euroafrica Digital Ventures

Euroafrica Digital Ventures AB ingår aktieöverlåtelseavtal med Martech Solutions Sweden AB avseende Social Content AB

REG

Fredrik Holmström och Emelie Smidt, vilka är styrelseledamöter i såväl Bolaget som Social Content AB samt Bolagets VD Lotta Tjulin Thörnqvist, kontrollerar Martech. Martech designar och utvecklar SaaS-plattformar som syftar till att effektivisera och optimera processer kopplat till marknadsföring. Martech har som målsättning att leverera branschledande lösningar inom ramen för automatisering i digitala medier.

Närståendeförhållandena enligt ovan medför att överlåtelsen av dotterbolagsaktierna i Social Content AB omfattas av 16 kap. aktiebolagslagen (de s k Leo-reglerna) och därför behöver godkännas på bolagsstämma med minst nio tiondelar av såväl de angivna röster som de vid stämman företrädda aktierna.

Köpeskillingen för försäljningen uppgår till cirka 4,8 MSEK och ska erläggas genom en säljarrevers på tillträdesdagen, vilken är planerad till dagen för när årsstämman godkänner överlåtelsen. Säljarreversen löper utan ränta och förfaller till betalning tidigast fyra månader och senast sex månader efter tillträdesdagen. Styrelsen har inhämtat en fairness opinion avseende värderingen av Social Content AB som kommer att finnas tillgänglig på Bolagets hemsida senast tre veckor innan årsstämman.

För ytterligare information:
Lotta Tjulin Thörnqvist, VD Euroafrica Digital Ventures AB
E-post: lotta.tjulin@euroafricadv.com
Telefon: +46 703862497

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB.

Om Euroafrica
Euroafrica Digital Ventures AB är ett techbolag inom digital media. Bolaget har under mer än ett decennium arbetat med marknadsföring i digitala kanaler och utvecklat kundanpassade SaaS-lösningar för effektivare och bättre resultat för marknadsföringskampanjer. Med en etablerad verksamhet i Norden har Bolaget tagit beprövade affärskoncept till tillväxtregionen Östafrika. Bolaget driver Tanzanias största digitala köp- och säljplattform och ska stärka denna befintliga plattform genom att nyttja synergierna mellan Bolagets tekniska plattformar samt att expandera till andra tillväxtmarknader i Östafrika.

För mer information, se Euroafricas hemsida www.euroafricadigitalventures.com
Följ oss i sociala medier på Linkedin https://www.linkedin.com/company/euroafrica-digital-ventures

Datum 2024-03-01, kl 09:06
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!