KOMMUNIKÉ FRÅN ÅRSSTÄMMA I OODASH GROUP AB (PUBL) DEN 28 JUNI 2024

MARKN.

oodash Group AB (publ) ("Bolaget") höll den 28 juni 2024 årsstämma varvid stämman beslutade att ett antal frågor ska anstå till fortsatt bolagsstämma. Bolaget kommer så snart som möjligt kalla till den fortsatta bolagsstämman, som ska hållas tidigast fyra och senast åtta veckor från dagen för beslutet.

Beslut om fortsatt bolagsstämma
Årsstämman informerades om att årsredovisningen beräknas publiceras senast den 10 juli 2024 och att fortsatt årsstämma beräknas hållas senast den 31 juli 2024. Årsredovisningen publiceras via pressmeddelande och på bolagets hemsida, www.oodash.com.

Resultat- och balansräkningar
Stämman beslutade att fastställande av resultaträkningen och balansräkningen för moderbolaget samt koncernresultaträkningen och koncernbalansräkningen för räkenskapsåret 2023 ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

Resultatdisposition
Stämman beslutade att beslut om resultatdisposition ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

Ansvarsfrihet
Stämman beslutade att beslut om ansvarsfrihet gentemot bolaget för styrelseledamöter och den verkställande direktören ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

Arvode till styrelsen och revisor
Stämman beslutade att beslut om arvode till styrelsen och revisor ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

Val av styrelse och revisor
Stämman beslutade att beslut om val av styrelse och revisor ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

Bemyndigande för styrelsen att besluta om emission
Stämman beslutade att beslut om bemyndigande för styrelsen att besluta om emission ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Arli Mujkic, CEO, oodash Group AB
E-post: arli@oodash.com
Telefon: +49 176 626 999 64

Om oodash Group AB
oodash är en bolagsgrupp med fokus på företag inom mjukvara-som-tjänst (SaaS) och artificiell intelligens (AI) framförallt inom beslutsstöd (BI) och datasäkerhet (GDPR). Bolagsgruppen tillhandahåller även AI-tjänster i form av konsultation, utbildning och implementering. Bolagsgruppen verkar på en global marknad, huvudkontoren är belägna i Stockholm (Sverige) och München (Tyskland). Noterat på Nasdaq Stockholm First North, handlas även på Xetra, Börse Frankfurt och Börse Stuttgart.

Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkomission AB | 08-684 211 10 | adviser@eminova.se

Datum 2024-06-28, kl 10:40
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!