Valberedningens ledamöter inför Episurf Medicals årsstämma 2024

REG

I enlighet med årsstämmans beslut ska Episurf Medicals valberedning bestå av fyra ledamöter. Ledamöterna utses av de tre röstmässigt största aktieägarna/ägargrupperna i bolaget som önskar delta i valberedningen. Därutöver ska styrelsens ordförande ingå i valberedningen. Valberedningens ledamöter ska inom sig utse en ordförande för valberedningen.

I enlighet med ovanstående principer består valberedningen av följande fyra ledamöter:

  • Ulf Grunander, styrelseordförande i Episurf Medical AB
  • Ilija Batljan, representerar Health Runner AB
  • Sebastian Jahreskog
  • Hites Jina, representerar LMK Forward AB

Valberedningens ledamöter har utsetts baserat på ägarförhållandena per den 31 augusti 2023. De aktieägare som utsett ledamöter till valberedningen, representerar tillsammans cirka 20 procent av röstetalet för samtliga aktier i Episurf Medical.

Valberedningen kommer att förbereda förslag inför 2024 års bolagsstämma med avseende på valet av ordförande och andra styrelseledamöter, valet av revisor, ärenden som rör arvoden, valet av ordförande för bolagsstämman och beslut som rör valberedningen.

Aktieägare kan kontakta valberedningen med förslag avseende kommitténs arbete. För att valberedningen ska kunna beakta ett förslag måste förslaget ha inkommit i god tid före årsstämman och skickas till valberedningens ordförande via ir@episurf.com.

Mer information återfinns på bolagets webbplats: www.episurf.com.

Datum 2023-10-17, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!