Prospektiv klinisk studie av Episealer® Talus fullrekryterad

Episurf Medical (Nasdaq: EPIS B) meddelar idag att samtliga patienter har rekryterats till en prospektiv klinisk studie av implantatet Episealer® Talus, ledd av prof. Stefano Zaffagnini från Rizzoli Ortopaedic Institute i Bologna, Italien, med stöd av dr Massimiliano Mosca och prof. Niek van Dijk.

Studien kommer följa 20 patienter vilka erhållit implantatet Episealer® Talus för behandling av osteokondrala skador i fotleden. Episealer® Talus är Episurf Medicals CE-godkända implantatteknologi för fotledsskador.

"Vår teknologi för skador i fotleden får alltmer intresse internationellt och vi är mycket glada över att denna studie nu är fullrekryterad. Studien startade under tuffa förhållanden under pandemin men man har nu på ett mycket effektivt sätt kommit i mål med rekryteringen. Vi ser fram emot resultaten, och det är som alltid en ära att arbeta med det prestigefyllda Rizzoli Orthopaedic Institute i Bologna," säger Pål Ryfors, vd Episurf Medical.

Datum 2023-09-13, kl 10:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!