Episealer® Patellofemoral System tillgängligt i Förenade Arabemiraten

REG

Episurf Medical (NASDAQ: EPIS B) meddelar idag att Förenade Arabemiratens myndighet Ministry of Health & Prevention har utfärdat ett klassificeringsbrev för företagets implantatteknologi Episealer® Patellofemoral System, vilket tillåter försäljning i Förenade Arabemiraten. Klassificeringen följer efter en granskningsprocess.   

"Direkt efter det amerikanska godkännandet av Episealer® Patellofemoral System började vi det regulatoriska arbetet med att föra ut produkten till ytterligare marknader. Förenade Arabemiraten är nu det andra landet som givit godkännande för försäljning samtidigt som vi fortsätter att göra framsteg i det regulatoriska arbetet även i andra länder. Det är spännande att kunna hjälpa ännu fler människor genom att öppna upp denna produkt för ytterligare marknader", kommenterar Pål Ryfors, vd, Episurf Medical.

Datum 2023-06-20, kl 10:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!