Hemställan om extra bolagsstämma i Enorama Pharma AB (publ)

Mats Rönngard har, för aktieägaren Swede Unipharma AB:s räkning, begärt att styrelsen i Enorama Pharma enligt 7 kap. 13 § andra stycket aktiebolagslagen ska kalla till extra bolagsstämma för nyval av styrelseledamöter samt beslut om bemyndigande för styrelsen att emittera aktier och aktierelaterade instrument.

Mats Rönngards begäran saknar viss nödvändig information för att styrelsen ska kunna kalla till en stämma, varför Mats Rönngard har ombetts att komplettera sin begäran. Styrelsen kommer att återkomma med en formell kallelse till extra bolagsstämma i enlighet med reglerna i aktiebolagslagen efter att komplettering skett.

Styrelsen är principiellt mycket positiv till att aktieägarna engagerar sig i Bolaget och dess verksamhet. Vid denna tidpunkt väljer dock styrelsen att inte vidare kommentera hemställan då inga beslutsförslag har bilagts.

Datum 2024-01-08, kl 08:28
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!