Annette Agerskov tillträder som interim VD för Enorama Pharma AB

REG

Styrelsen i Enorama Pharma beslutade den 30 juni 2023 om att den verkställande direktören Mats Rönngard skulle entledigas från sin roll i Bolaget. Styrelsen har idag ingått avtal med Annette Agerskov om hennes återkomst till Bolaget såsom interim verkställande direktör. Annette var under flera år, fram till 2022, vice verkställande direktör för Bolaget. Annette är mycket omtyckt av både medarbetare, leverantörer och kunder. Annette tillträder med omedelbar verkan.

"Vi är mycket nöjda över att kunna välkomna Annette tillbaka. Det var en stor förlust när hon lämnade Enorama och med hennes omfattande kunskap om både Bolaget och branschen liksom hennes gedigna nätverk är Annette perfekt för Enorama i denna omvälvande tid. Vi ser fram emot att samarbeta med Annette i det hårda arbetet med att förnya Bolaget." säger styrelseordförande Anders Ermén.

Annette Agerskov har gedigen arbetserfarenhet av nikotinsubstitut. Annette har under merparten av sin karriär haft ledande befattningar inom Fertin Pharma A/S, en av världens största tillverkare av nikotintuggummi. Annette Agerskovs många år i branschen för nikotinsubstitut har genererat ett brett kontaktnät med både underleverantörer och återförsäljare. Annette Agerskov har en magisterexamen i Marketing och International Business från Aarhus Business School.

"Jag glädjer mig mycket åt att komma tillbaka och ser fram emot uppdraget." säger Annette Agerskov.

Datum 2023-07-03, kl 15:35
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.