Jens Blom slutar som CFO på engcon

MAR

engcon, den världsledande tillverkaren av tiltrotatorer meddelar idag att Jens Blom på egen begäran väljer att lämna sin roll som bolagets Chief Financial Officer (CFO). Jens kommer att finnas kvar i bolaget som redovisnings- och skattespecialist. Rekryteringsprocessen inleds omgående och Jens kommer att vara kvar i rollen som CFO tills hans efterträdare tillträder.

”Jens har spelat en betydande roll i samband med vår börsnotering och vår första tid som noterat bolag. Hans gedigna kompetens och klokskap har varit avgörande för vår framgång. Vi är tacksamma att Jens väljer att stanna kvar i bolaget i en annan roll. Han är en mycket uppskattad kollega och hans kompetens inom skatt och redovisning är ovärderlig för oss” säger Krister Blomgren VD på engcon.

För mer information, vänligen kontakta:

Krister Blomgren, CEO
krister.blomgren@engcon.com
+46 70 529 92 65


engcon är den ledande globala leverantören av tiltrotatorer och tillhörande redskap som ökar grävmaskiners effektivitet, flexibilitet, lönsamhet, säkerhet och hållbarhet. Med kunskap, engagemang och hög servicenivå skapar engcons drygt 400 medarbetare framgång för sina kunder. engcon grundades 1990, med huvudkontor i Strömsund, Sverige och möter marknaden via 14 lokala säljbolag och ett etablerat nätverk av återförsäljare runt om i världen. Nettoomsättningen uppgick till cirka 1,9 miljarder SEK under 2022. engcons B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.engcongroup.com

Datum 2023-11-01, kl 11:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!