Energy Saves värmepumpar har certifierats i Storbritannien

I december 2023 blev Energy Saves värmepumpar certifierade enligt Microgeneration Certification Scheme, MCS.

- MCS-certifieringen är avgörande för att vi ska vara relevanta på den brittiska marknaden. Med certifieringen följer att våra produkter för villavärme och fastighetssystem finns i den databas över värmepumpar som är berättigade för statligt stöd vid installation, säger Mevludin Divovic-Hadzic som är CCO på Energy Save.

Certifikatet är ett nationellt erkänt kvalitetssäkringssystem som är framtaget av Department for Business, Energy & Industrial Strategy, för att minska användningen av fossilt bränsle i landet.

Oavsett om det gäller värmepumpar för villavärme eller kommersiella fastigheter är MCS-certifikat en förutsättning för att installationen av dem ska berättiga till statliga subventioner.

- MCS-certifikatet visar att våra produkter uppfyller höga kvalitets- och prestandakrav och bidrar därmed också till att stärka Energy Saves varumärke bland brittiska installatörer, avslutar Mevludin Divovic-Hadzic.

Datum 2023-12-18, kl 11:26
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!