Energy Save blir medlem i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

För Energy Save är det ett naturligt steg att bli medlem i SKVP. Medlemskapet innebär att Energy Save får tillgång till den kunskap som finns i branschorganisationen och stärker Energy Saves varumärke som svensk värmepumpsutvecklare på hemmamarknaden.

- Det kan handla om att ta del av den insikt som finns om utvecklingen inom branschen eller vilka regleringar som är under utveckling på lång sikt. Sverige är ett föregångsland när det kommer till värmepumpsutveckling och det finns mycket god kunskap att ta del av. Dessutom ökar medlemskapet kännedomen om Energy Save som aktör och våra produkter, och innebär en kvalitetsstämpel för dem som vill installera eller distribuera våra värmepumpar, säger Mevludin Divovic-Hadzic, CCO på Energy Save.

Datum 2023-12-04, kl 11:29
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!