Fireshine tillkännager Kādomon idag

MAR

Fireshine Games är stolta över att tillkännage Kādomon: Hyper Auto Battlers, ett livfullt roguelike monster-stridsspel där spelarnas förmåga att tämja monster sätts på prov i taktiska strider.

Upptäck över 100 Kādomon-monster att fånga och träna, utveckla deras talanger för att öka deras statistik och uppgradera deras färdigheter. Gruppera Kādomon efter element för att släppa lös kraftfulla synergieffekter inom teamet. Använd föremål för att lägga till nya förmågor, effekter och statistikökningar för att öka nivån på dina strategier och förändra stridens utfall.

Hitta sällsynta, glänsande varianter av varje Kādomon som kallas Misprints, och komplettera ditt Kādodex med varje monster du stöter på och samlar in. Gå igenom Kādomons värld för att låsa upp nya monster för att gå med i ditt team, och bli den ultimata tränaren.

"Vi är glada över att presentera Kādomon: Hyper Auto Battlers som nästa spel i vår förlagsserie idag", säger Sarah Hoeksma, marknadschef på Fireshine Games. "Kādomon: Hyper Auto Battlers är lätt att plocka upp och nästan omöjlig att lägga ifrån sig, en roguelike monster battler som vi inte kan vänta på att fansen ska få upptäcka. Vi tror verkligen att Dino Rocket har skapat något som fansen kommer att älska, och vi är glada över att kunna dela en förhandstitt på spelet med dagens trailer och demo.”

Kādomon: Hyper Auto Battlers kommer snart till PC. Ladda ner demon och lägg till spelet i din Steam Wishlist idag. För mer information, besök fireshinegames.co.uk.

Datum 2023-07-06, kl 15:00
Källa MFN
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.