EverQuest II:s 20e expansion: Ballads of Zimara finns nu tillgänglig

EG7 tillkännager att Darkpaw Games, en Daybreak Games-studio, har lanserat Ballads of Zimara, den 20e expansionen till det mycket hyllade MMORPG-spelet, EverQuest II.

Många nya världar väntar på att bli upptäckta, däribland Splendor Sky Aerie. Återvänd till Overrealm, förfäderlandet till Hoolukerna och deras häpnadsväckande och magiskt formade tempel och hem, Sanctuary. Deras krig med Djinn har tagit ut sin rätt och förstört delar av deras heliga land. Spelare kan resa mellan 5 ytterligare äventyrs- och handelsfärdighetsnivåer och ta sig upp till nya världar för att upptäcka nya och fantastiska fängelsehålor och räder.

Utför uppgiften, slutför uppdrag och hjälp till att skapa en säker bivack för hjältar att komma och hålla Kalejdoskopets undersåtar och bestar på avstånd.

Expansion är tillgänglig genom följande expansionspaket: Familj och vänner för $249,99, Premium för $139,99, Collector's för $69,99 och Standard Edition för $34,99.

Se lanseringstrailern för Ballads of Zimara här.

Se det senaste lanseringsmeddelandet här.

För mer information om EverQuest II:s Ballads of Zimara, besök den officiella webbplatsen här.

Datum 2023-12-05, kl 11:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!