Emplicure rekryterar senior marknadschef

Emplicure AB (publ) meddelar idag att Sophia Bailey har utsetts till marknadsdirektör. Sophia är en erfaren marknadsförare med över 15 års erfarenhet av att bygga starka och framgångsrika konsumentvarumärken, inklusive nikotinpåsar, och kommer närmast från Swedish Match.

Sophia har en bred bakgrund inom marknadsföring i olika roller och organisationer, inklusive Schwarzkopf Professional på Henkel, Swedish Match och Procter & Gamble.

"Vi är mycket glada över att välkomna Sophia till Emplicure. Hon har en gedigen erfarenhet av att leda och utforma strategier för varumärkes- och marknadsföringsinsatser för nikotinportionsprodukter. Hon kommer att spela en nyckelroll i att bygga vårt varumärke kopplat till vår biokeramiska teknologi", säger Håkan Engqvist, VD för Emplicure.
Datum 2023-11-13, kl 08:07
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!