Nytt avtal för Elons affärsområde Construction & Property

De senaste åren har det skett en stor utveckling inom segmentet Construction & Property där Elon hanterar sin B2B-affär kring nybyggnation och förvaltning. Genom central upphandling av lokala avtal bygger Elon B2B bästa möjliga lösning för sina kunder och det nytecknade avtalet med Ikano Bostads fastighetsförvaltning med verksamhet i Västerås, Stockholm, Göteborg och Malmö är ett bevis på detta.

"Affärsområdet Construction & Property är en viktig del av vår B2B-verksamhet", säger Stefan Lebrot, VD Elon Group. "Att vi nu tecknar avtal med en stor spelare som Ikano Bostad ser vi som en bekräftelse på att vår modell är unik och vi känner oss trygga i att våra lokala entreprenörer kommer att göra sitt yttersta för att leverera".

Avtalet innefattar utbyte och förvaltning av vitvaror till Ikano Bostads fastigheter på nämnda orter. Det är lokala Elon-handlare som kommer att hantera affären och sköta allt från installation till service.

Datum 2023-10-19, kl 15:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!