Nytt avtal för Elons affärsområde Construction & Property

De senaste åren har det skett en stor utveckling inom segmentet Construction & Property där Elon hanterar sin B2B-affär kring nybyggnation och förvaltning. Genom central upphandling av lokala avtal bygger Elon B2B bästa möjliga lösning för sina kunder och det nytecknade avtalet med Ikano Bostads fastighetsförvaltning med verksamhet i Västerås, Stockholm, Göteborg och Malmö är ett bevis på detta.

"Affärsområdet Construction & Property är en viktig del av vår B2B-verksamhet", säger Stefan Lebrot, VD Elon Group. "Att vi nu tecknar avtal med en stor spelare som Ikano Bostad ser vi som en bekräftelse på att vår modell är unik och vi känner oss trygga i att våra lokala entreprenörer kommer att göra sitt yttersta för att leverera".

Avtalet innefattar utbyte och förvaltning av vitvaror till Ikano Bostads fastigheter på nämnda orter. Det är lokala Elon-handlare som kommer att hantera affären och sköta allt från installation till service.

Datum 2023-10-19, kl 15:00
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.