Elon fortsätter stötta de lokala hjältarna i HockeyAllsvenskan

Det är med stolthet Elon går in i detta sponsorat för tredje året i rad. HockeyAllsvenskan är populärare än någonsin och anses vara den hetaste ligan i Sverige med fantastiska tittarsiffror och engagemang. Elons butiker finns med över 330 butiker i hela Sverige och stöttar hemmalaget på varje ort.

”Vi är mycket stolta över att vara huvudsponsor i HockeyAllsvenskan”, säger Christian Dahlborg, Marknadschef på Elon. ”Elon är Hemmalaget på alla arenor och stöttar de lokala hjältarna i ishockeyföreningarna där våra butiker finns”,

Den kommande säsongen kommer att bjuda på klassiska rivalmöten inom svensk hockey, inte minst tack vare Brynäs som är ny i ligan denna säsong. För att säkra kommande hockeygeneration är ungdomsverksamheten en viktig del och även där bidrar Elon med bland annat matchpuckar på respektive ort.

”Vi ser fram emot en ny spännande säsong med vår huvudsponsor Elon där vi tillsammans blir ännu starkare och fortsätter utveckla ligan med de lokala ishockeyföreningarna”, säger Linnea Leijonklo, Kommersiell chef på HockeyAllsvenskan.

Datum 2023-09-22, kl 07:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!