Elon fortsätter sponsra Så mycket bättre

Vi befinner oss i en tid där många efterfrågar igenkänning och trygghet. Det är oroliga tider överlag och vi närmar oss en mörk och murrig period även årstid- och vädermässigt. Svenskarna har under de senaste åren vant sig vid att det vid höstens intåg är dags för gamla låtar att få nytt liv tack vare tolkningar från kända artister i programmet Så mycket bättre. En slags återkommande trygghet där Elon sedan många år finns med som sponsor.

"På Elon ser vi samarbetet med Så mycket bättre som ett perfekt tillfälle att sätta vårt erbjudande och koncept "välkommen hem" på kartan," säger Christian Dahlborg CMO på Elon Group. "Programmet är något av en samlingspunkt där vi ser att Elon på ett naturligt sätt kan koppla våra produkter och tjänster till både innehåll och känslor."

Tittarna kommer att kunna ta del av Elons eget köksvarumärke Nordanro samt utvalda småelsprodukter, vitvaror, belysning och hemelektronik i programmets inspelningsmiljöer.

"Elons erbjudande in om ljud & bild-kategorin har utvecklats rejält det senaste året och möjliggjort en ännu tydligare koppling till Så mycket bättre-formatet," säger Christian Dahlborg. "Vi tror och hoppas att vi i och med vårt sponsorskap kan hjälpa till att lysa upp tillvaron och uppmärksamma de små och fina stunderna i vardagen."

Datum 2023-10-27, kl 07:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!