Anneli Sjöstedt, vice VD för Elon Group AB, avgår

REG

"Åren inom Electra och Elon har betytt mycket för mig", säger Anneli Sjöstedt. "Jag är nu redo för nästa steg i livet där pension i kombination med externa styrelseuppdrag väntar på mig".

"Anneli Sjöstedts insatser för koncernen har varit ovärderliga", säger Stefan Lebrot. "Hennes trygga ledarskap och skarpa analytiska förmåga har varit till stor hjälp under samgåendet mellan Electra och Elon och hjälpt oss dit vi är idag. Jag önskar henne all lycka i sina framtida utmaningar".

Anneli Sjöstedt och Stefan Lebrot är överens om att den sista arbetsdagen blir den 31 mars 2024 och arbetet med att se över organisationen är inledd.

Denna information är sådan information som Elon AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 28 december 2023 kl. 08:00 CEST.

Datum 2023-12-28, kl 08:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!