ELLWEE uppdaterar om emissionslikvid och meddelar nytt datum för årsstämman 2024

MARKN.

ELLWEE AB (publ) (”ELLWEE” eller ”Bolaget”) lämnar en uppdatering avseende emissionslikviden för den ej säkerställda garanti som ingicks i samband med Bolagets företrädesemission i november 2023 samt informerar om att årsstämman för 2024 kommer äga rum den 20 juni 2024.

Bolaget har per dagens datum inte erhållit likvid avseende den ej säkerställda garanti som utfärdades i samband med företrädesemission beslutad i november 2023 som offentliggjordes genom pressmeddelande den 20 november 2023. Garantens representant har yttrat att denne behöver ytterligare tid för att infria garantin. 

Med anledning av ovan har styrelsen även beslutat att senarelägga tidpunkten för Bolagets årsstämma till den 20 juni 2024. Årsredovisningen kommer publiceras senast två veckor innan årsstämman.

Datum 2024-03-28, kl 16:00
Källa MFN
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet