Elekta meddelar att styrelseledamoten Kelly Londy avgår

STOCKHOLM – Elekta AB (EKTA-B.ST), en global ledare inom precisionsstrålterapi, meddelade idag att styrelseledamot Kelly Londy kommer att avgå från sin position och därmed allt styrelseansvar, med verkan idag den 1 mars 2024.

Kelly Londy har fått en ny ledande befattning på ett annat företag, vilket kommer att ta all hennes tid i anspråk. Hon har bidragit väsentligt till Elektas styrelse och varit mycket uppskattad av sina styrelsekollegor. Elekta uttrycker sin uppriktiga tacksamhet till Kelly Londy för hennes engagemang och önskar henne fortsatt framgång i hennes framtida ansträngningar.

# # #

För ytterligare information, var vänlig kontakta:
Mattias Thorsson, Vice President, Head of Corporate Communications
Tel: +46 70 865 8012, e-post: Mattias.Thorsson@elekta.com  
Tidszon: CET: Centraleuropeisk tid

Raven Canzeri, Global Director, Media Relations
Tel: +1 770-670-2524, e-post: Raven.Canzeri@elekta.com
Tidszon: ET: Eastern Time

Om Elekta
Vi på Elekta har ett värdefullt uppdrag, att säkerställa tillgången på bästa möjliga cancervård för varje patient. Som ledande inom precisionsstrålning tar vi fram hållbara, resultatdrivna och kostnadseffektiva lösningar som förbättrar liv och ger hopp till alla som lever med cancer. För att möta nya utmaningar och förändrade patientbehov krävs ett nära samarbete med våra kunder, och det är precis så vi vill ha det. För många av de 4 500 anställda i vårt globala team är arbetet mer än ett arbete. Här finns ett personligt engagemang för att förena vetenskap och kreativitet, och att förändra cancervården på djupet. Vi skapar inte bara teknologi, vi skapar hopp. Elekta har sitt huvudkontor i Stockholm, kontor i mer än 40 länder och är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information besök elekta.com eller följ @Elekta på "X", tidigare känt som Twitter.

Datum 2024-03-01, kl 16:45
Källa MFN
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!