edyoutecs dotterbolag Wegesrand och DEKRA Media GmbH utvecklar digitala verktyg för företagsutbildning till stort europeiskt flygbolag

Wegesrand, en av de mest prisbelönta leverantörerna av lekfullt lärande i Tyskland, fortsätter sin väg mot att bli en molnbaserad tjänsteleverantör inom segmentet företagslärande. Bolaget inleder nu ett nytt projekt med ett stort europeiskt flygbolag tillsammans med DEKRA Media GmbH (Mönchengladbach), som ingår i DEKRA-koncernen.

 

Syftet med samarbetet är att tillhandahålla molnbaserat innehåll för lekfullt lärande. Parterna arbetar för närvarande med implementeringen av ett första projekt för flygbolaget. Projektet förväntas vara slutfört under fjärde kvartalet 2024.

 

edyoutecs VD, Eric de Basso, kommenterar: 

"Med vår investering i Wegesrand omvandlar vi bolagets verksamhet från en projekt- till en tjänstebaserad verksamhet. Genom detta stärker vi Wegesrands marknadsposition som en förstklassig molnbaserad leverantör av lekfullt lärande. Med DEKRA-gruppen har vi hittat en perfekt partner att samarbeta med när det gäller att leverera högklassiga innehållslösningar till deras kunder. Vi är mer än glada över att inleda detta samarbete."

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, edyoutec AB
E-post: eric@edyoutec.com  
Telefon: +46 70 780 52 00


Om edyoutec

edyoutec är ett svenskt företag inom spel och digital utbildning som består av två vertikaler, EdTech och spel. Inom vertikalen EdTech fokuserar bolaget på att utveckla produkter inom genrer som spelbaserat lärande och Serious Games, det är inom dessa områden som edyoutec har identifierat de största synergierna mellan bolagets två vertikaler. Inom vertikalen Games bygger affärsidén på att utveckla och distribuera free-to-play-spel ("F2P") inom mobilspel för Android och iOS.

För mer information, se edyoutecs webbplats www.edyoutec.com

Datum 2023-11-27, kl 09:43
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!