EcRubs återvunna mjuka plast, EcoTPEsuper, godkänt av en Svensk biltillverkare

REG

Biltillverkarens egna tester visar att EcoRubs material uppfyller deras högt ställda kvalitetskrav och därför finns ett godkännande för produkttillverkare att leverera produkter tillverkade av EcoRubs material.  

TPE är ett material som i princip helt ersatt gummi och andra elastiska material både interiört och exteriört på bilar, så det handlar om enorma volymer som levereras till världens bilindustri. Bilindustrin i sin tur vill av konkurrensskäl visa en stark miljöprofil och efterfrågan på material med stor andel återvunnet innehåll ökar därför kontinuerligt.

  • Biltillverkarna gör inte avkall på nödvändig materialkvalité för återvunna material och därför är vi på EcoRub väldigt stolta att som första materialleverantör av återvunnen TPE, uppnå deras högt ställda materialkrav, säger Isac Andersson, VD på EcoRub.
Datum 2023-09-20, kl 10:34
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!