EcoRub tecknar LOI med Safic-Alcan Nordic AB

REG

Safic-Alcan är en viktig partner för att EcoRub snabbt ska lyckas nå ut med sina material till ett stort nätverk. Detta då Safic-Alcan redan idag har över 500 kunder i de nordiska länderna och flera säljare. Företaget saknar idag ett återvunnet TPE material i sitt sortiment så därför är detta samarbetsavtal viktigt för båda parter. Ecorub och Safic Alcan kommer under 2023 att hjälpas åt med att få ut EcoTPEsuper® till dessa kunder.

Vi på EcoRub ser att detta LOI ligger helt i linje med våra långsiktiga strategier att hitta starka partners och växa tillsammans med Safic-Alcan, säger Isac Andersson, VD Ecorub.

Safic-Alcan ser EcoRub's återvunna material som ett viktigt steg i vår resa med att erbjuda en mera hållbar produktportfölj, säger Andreas Frisén VD Safic-Alcan Nordic AB

Om Safic-Alcan

I över 175 år har Safic-Alcan utvecklat innovativa lösningar för sina uppdragsgivare och kunder. Med hjälp av sin samlade expertis inom gummi har gruppen expanderat inom närliggande polymera produktområden och är verksamma inom agentur- distribution- och grossistverksamhet.

Safic-Alcan Nordic har en omsättning på över 160 miljoner årligen. Tittar man på Safic-Alcan i Europa så är omsättningen på över 10 miljarder.

Datum 2023-08-17, kl 14:15
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!