EcoRub lanserar färgade återvunna TPE-material och material för 3D-printing

REG

Återvunna plaster på marknaden är ofta begränsade till svarta färger. EcoRub lanserar nu återvunna material i fler kulörer för att nå ut till fler applikationer och marknader.

EcoRubs långsiktiga samarbete inom tillvaratagandet av industrispill har banat väg för denna utveckling av färgade material. EcoRub tar hand om industrispill som annars skulle ha gått till förbränning eller deponi. EcoRub skapar genom dessa samarbeten avancerade återvunna material för globala marknader inom TPE-material och 3D-printing.

"Detta är banbrytande för EcoRub att tillverka fler färgade återvunna alternativ till våra största marknader inom TPE och 3D-printing. Vi fokuserar på samarbeten med stora aktörer för en snabb expansion av materialen på en global marknad", säger Isac Andersson, VD på EcoRub AB.

Datum 2023-09-27, kl 12:38
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!