Valberedningen föreslår ny styrelseordförande i Dustin

REG

- Vi är mycket glada att kunna föreslå Thomas Ekman som ny styrelseordförande. Med sin gedigna kunskap om bolaget bidrar han till fortsatt kontinuitet. Vi vill också tacka Mia Brunell Livfors för hennes värdefulla bidrag som styrelseordförande och vi uppskattar att hon vill fortsätta som ledamot i styrelsen, säger Marie Ehrling, valberedningens ordförande.

Thomas Ekman är styrelseledamot i Dustin sedan 2022, tillträdande VD för Axel Johnson och före detta VD för Dustin. Han är också styrelseordförande i AxSol och styrelseledamot i Axfood, Martin Servera, Axel Johnson International och Novax.

Valberedningen fortsätter sitt arbete och det fullständiga förslaget kommer att offentliggöras senast i samband med kallelsen till årsstämman 2023.

Valberedningen består av Marie Ehrling (Axel Johnson AB), Sophie Larsén (AMF Pension&Fonder), Jonas Backman (Protector Forsikring ASA) och Mia Brunell Livfors (styrelseordförande i Dustin (adjungerad)).

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eva Ernfors, Informationschef: eva.ernfors@dustin.se, 070 258 62 94

Denna information är sådan information som Dustin Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 september 2023 kl 11:00 CET.

Om Dustin

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux. Vi hjälper våra kunder att vara i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning för deras behov.

Vi erbjuder cirka 280 000 produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Omsättningen verksamhetsåret 2021/22 uppgick till cirka 23,6 miljarder kronor och mer än 90 procent av intäkterna kom från företagsmarknaden.

Dustin har cirka 2 500 medarbetare och är sedan 2015 börsnoterat på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm.

Datum 2023-09-01, kl 11:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!