Jenny Ring ny EVP People, Culture & Sustainability

REG

Jenny är idag ansvarig för Customer Fulfilment på Dustin och har sedan 2015 haft flera ledarroller inom bolaget. Dessförinnan var hon försäljningschef på GE Money Bank.

- Jenny har lång erfarenhet av att leda komplexa, multinationella organisationer och har en stark kompetens kring ledarskapsfrågor kombinerat med stor kunskap om vår affär. Därför är jag väldigt glad att Jenny nu tar över ansvaret för People, Culture och Sustainability när vi ska fortsätta utveckla Dustin på samtliga våra marknader, säger Johan Karlsson, VD och koncernchef för Dustin.

Människorna och vår starka kultur är viktiga framgångsfaktorer för Dustins tillväxt. Jag ser fram emot att bygga på mina tidigare erfarenheter för att tillsammans med teamet fortsätta utveckla arbetet inom People, Culture och Sustainability för att bidra till Dustins fortsatta resa, säger Jenny Ring.

Jenny Ring efterträder Martin Lindecrantz som tidigare meddelat att han lämnar bolaget.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eva Ernfors, Informationschef: eva.ernfors@dustin.se, 070 258 62 94

Om Dustin

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux. Vi hjälper våra kunder att vara i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning för deras behov.

Vi erbjuder cirka 280 000 produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Omsättningen verksamhetsåret 2021/22 uppgick till cirka 23,6 miljarder kronor och mer än 90 procent av intäkterna kom från företagsmarknaden.

Dustin Group har cirka 2 500 medarbetare och är sedan 2015 börsnoterat på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm.

Datum 2023-05-31, kl 08:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!