WPTG förstärker kapaciteten i globala leveranscentrum för att öka omsättning och vinst med trettio procent

REG

WPTG driver tio GDCs i länder såsom Sydafrika, Egyptien, Zimbabwe, Etiopien och Indien. Genom leveranscentrumen kan WPTG erbjuda kunderna tillgänglighet dygnet runt till högst kompetenta arbetsgrupper med mycket specialiserad kompetens som inkluderar S/4HANA migration, arkitekter, intelligent automationsingenjörer som kan säkerställa modern integration, samt experter implementering av alla delar av molnlösningar och applikationer i nästa generations dataplattformar.  

I linje med WPTGs starka åtagande för att verka för en rättvis och inkluderande ekonomisk utveckling, speciellt i Sydafrika, har WPTG engagerat sig i ett program med fokus på att stärka kompetensutvecklingen av ungdomar där de erbjuds praktik, utbildning och anställning. Programmet kallas för Broad-Based Black Economic Empowerment (BEE).

- Våra leveranscentrum bygger på hållbart värdeskapande med dygnet-runt-support för våra kunder och samtidigt kan vi göra ett positivt avtryck på samhällen där vi verkar, säger Marco Marangoni, CEO för företagsgruppen, WPTG.


Expansionen i leveranscentrumen sker utan att behöva allokera pengar för investeringarna istället finansieras den här utvecklingen av rörelsekapital och organisk tillväxt.

Denna information är sådan information som White Pearl Technology Group är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 december 2023 klockan 10.30 CET.

Datum 2023-12-15, kl 10:30
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!