White Pearl Technology Group AB offentliggör tillägg till erbjudandehandlingen avseende det offentliga uppköpserbjudandet till aktieägarna i Ayima Group AB (publ)

White Pearl Technology Group AB ("WPTG") offentliggjorde den 20 februari 2024 ett offentligt uppköpserbjudande avseende samtliga aktier i Ayima Group AB (publ) ("Ayima Group"), mot ett vederlag om 0,6 B-aktier i WPTG per överlämnad aktie i Ayima Group, oavsett aktieslag ("Erbjudandet"). En erbjudandehandling avseende Erbjudandet offentliggjordes den 23 februari 2024 ("Erbjudandehandlingen").

Den 12 mars 2024 offentliggjorde Ayima Group en fairness opinion utförd av Placing Valuation, som inhämtats på begäran av Ayima Groups oberoende budkommitté.

Med anledning av detta har WPTG upprättat ett tillägg till Erbjudandehandlingen ("Tillägget") som inkluderar fairness opinion. Tillägget har idag offentliggjorts och finns tillgängligt på svenska, tillsammans med Erbjudandehandlingen, på Erbjudandets hemsida (https://whitepearltech.com/public-offer/).

Information om Erbjudandet finns tillgängligt på: https://whitepearltech.com/public-offer/.

Born Advokater är legal rådgivare till WPTG, och Aqurat Fondkommission AB är emissionsinstitut i samband med Erbjudandet.

Informationen i detta pressmeddelande lämnades av WPTG, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2024-03-19 10.00 CET.

Datum 2024-03-19, kl 10:00
Källa Cision
Bifogade filer
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!