Följ White Pearl Technology Group på TradeVenue

White Pearl Technology Group är en internationell koncern inom IT-tjänster med global närvaro i trettio länder. Partnerskapet med TradeVenue erbjuder en möjlighet att följa WPTG-aktien i en svensk kontext.

­- Vi värdesätter våra nära 7000 aktieägare i Sverige, och självklart kommunicerar vi med dem i våra egna kanaler. TradeVenue ger dock sitt unika perspektiv på viktiga företagshändelser och skriver om WPTG-aktien ur ett investerarperspektiv," säger Marco Marangoni, VD för White Pearl Technology Group.

Företagspresentationen uppdateras kontinuerligt och kommuniceras regelbundet i alla FairValues kanaler.

- Vi är glada att kunna meddela att White Pearl Technology Group inkluderas på vår plattform, ett unikt IT-företag med en stark närvaro i världens snabbast växande och dynamiska regioner. Som en del av TradeVenue kommer intressenter i White Pearl Tech att dra nytta av ett brett utbud av IR-tjänster. Dessa tjänster innefattar omfattande analytisk täckning, insiktsfulla kommentarer som syftar till att hjälpa investerare att identifiera nyckelhändelser från pressmeddelanden och andra företagsaktiviteter, samt möjligheten att skapa robusta kontakter med samtida investerarnätverk på forum och sociala medieplattformar, säger Mattias Folkesson, Vd på FarValue.

Länk till TradeVeneu https://tradevenue.se/foretag/white-pearl-technology-group

Denna information lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för publicering kl. 11.30 CEST den 4 juli 2023.

Datum 2023-07-04, kl 11:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!